Despre

Avem un respect deosebit pentru lucrurile traditionale, mai ales atunci cand acestea vin impreuna cu o incarcatura pretioasa de poveste si mestesug mostenit din strabuni. Am descoperit ca daca reusim sa combinam traditionalul cu modernul acesta combinatie este de multe ori castigatoare. Ne dorim ca Fabulous Baskets sa devina un canal de informare a publicului roman privind produsele autentice romanesti.

Am acoperit zona de design, cosuri de design interior, cosuri de bicicleta. Toate acestea au fost aduse din zona traditionala in zona moderna, fiind impletite manual din rachita in diverse forme, si apoi colorate. Am incercat sa oferim publicului roman posibilitatea de a avea cosuri din rachita atat in casa, pe bicicleta sau la un picnic cu prietenii si familia, in tendinte, dar care sa pastreze traditia romaneasca vie.

Compania Fabulous Baskets produce atat cosuri traditionale din rachita cat si cosuri speciale: cosuri de bicicleta, cosuri de picnic, cosuri de copii, cosuri de rufe, cosuri decorative, toate acestea in culoarea lor naturala sau intr-o gama variata de culori. Pentru evenimente speciale producem cosuri cadou, ideale pentru a surprinde prietenii sau partenerii de afaceri, acestea contin produse traditionale de cea mai apreciata calitate, cu cele mai bune ingrediente si retete traditionale. Fabulous Baskets produce de asemenea si cosuri din rachita personalizate, in functie de cererea clientului. Clientul isi alege modelul, dimensiunea, culoarea si noi realizam cosul solicitat.

Fabulous Baskets

e-mail: contact@fabulousbaskets.ro

www.fabulousbaskets.ro

www.facebook.com/fabulousbaskets

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s