Povestea Fabulous Baskets

Nu stiu daca ati auzit de noi … acum 5 ani in timpul unui “road trip” prin tara, intamplator am descoperit oamenii care impleteau cosurile din rachita. Asa a aparut ideea de a pune pe picioare aceasta afacere. Am ramas impresionati cum din mainile unor oameni simplii pot prinde viata niste obiecte atat de utile si frumoase.  Ne-am zis ca daca ei reusesc sa creeze cu asa multa rabdare si pricepere de ce sa nu le dam si noi o mana de ajutor.  Astfel ne-am propus sa aducem in fata oamenilor aceste obiceiuri dar sa le adaugam putina culoare si cate putin din viziunea noatra.

In acest moment, sunt multi cei care sprijina acest proiect si fara de care nu si-ar gasi drumul. Insa, proiectul a fost initiat de Alina, Loredana, Cosmin si Bogdan. Doua specialiste in marketing si PR, un jurist si un medic veterinar.

Initial am vrut sa creem un mic magazin online unde sa promovam obiecte si produse manufacturate in Romania. Apoi am descoperit ca este nevoie ca noi sa intelegem cat mai bine traditiile care au dat nastere acestor obiecte, pentru ca in felul acesta sa le putem aduce in atentia oamenilor din ziua de astazi. Am descoperit ca daca reusim sa combinam traditionalul cu modernul acesta combinatie este de multe ori castigatoare. Ne dorim ca Fabulous Baskets sa devina un canal de informare a publicului roman privind produsele autentice romanesti. Am acoperit zona de design, cosuri de design interior, cosuri de bicicleta. Toate acestea au fost aduse din zona traditionala in zona moderna, fiind impletite manual din rachita in diverse forme, si apoi colorate. Am incercat sa oferim publicului roman posibilitatea de a avea cosuri din rachita atat in casa, pe bicicleta sau la un picnic cu prietenii si familia, in tendinte, dar care sa pastreze traditia romaneasca vie.

Fabulous Baskets produce atat cosuri traditionale din rachita cat si cosuri speciale: cosuri de bicicleta, cosuri de picnic, cosuri de copii, cosuri de rufe, cosuri decorative, toate acestea in culoarea lor naturala sau intr-o gama variata de culori. Pentru evenimente speciale producem cosuri cadou, ideale pentru a surprinde prietenii sau partenerii de afaceri, acestea contin produse traditionale de cea mai apreciata calitate, cu cele mai bune ingrediente si retete traditionale. Fabulous Baskets produce si cosuri din rachita personalizate, in functie de cererea clientului. Clientul isi alege modelul, dimensiunea, culoarea si noi realizeaza cosul solicitat.

Fabulous Baskets

e-mail: contact@fabulousbaskets.ro

www.fabulousbaskets.ro

www.facebook.com/fabulousbaskets

Fabulous Baskets

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s